עובד מחליף

  • עובד מחליף
    שואל | 28/08/2023 18:36

    שלום

    אבקש לקבל יעוץ בסוגיה זו.

    אני עובד בתפקיד שלי כ 6 שנים,אחראי ,אבל לא מוגדר כאחראי,עובד כמו אחראי,מנסה לפתור תקלות,בעיות וכו'

    לא מקבל משכורת של אחראי ותוספות של אחראי,למעשה כל מה שקיבלתי זה רק ירוש ת מאנשים שעזבו.

    אחרי 6 שנים הם החליטו שאני לא מתאים לתפקיד והביאו מישהו אחר רשמי לתפקיד שלי.

    הוא מוגדר רשמית כאחראי ,וכמובן מקבל משכורת יותר גבוהה משלי על ההתחלה לפני שבכלל ראו מי הוא.

    אותו מנהל לא קולט שאני כבר כמעט עשור בחברה.

    מנסה להדריך אותי על דברים שאני כבר יודע מזמן ואין לי צורך בהסברים שלו

    מפקח על כל צעד ושאל שלי משנה סדרי עבודה ,והכי גרוע. משנה שעות עבודה ודורש להישאר שנ אחרי שאני רגיל שנים ללכת ב16-16.30

    הבוס הגדול אומר שהוא המנהל ואין מה לעשות יש שינויים בחיים.

    אני לא מרוצה בכלל מהמצב הזה והבוס יודע מזה.

    אני שוקל לא לחזור יותר למקום העבודה

    מה הדין ,מה אני יכול לעשות?

    עברו כבר 3 חודשים מאז שהגיע,וגם פיטר עובד אחר אחרי שבועיים בתפקיד.

    אשמח לעיצה.