ריסק זמני

  • כיסוי ביטוחי באכ"ע בביטוח מנהלים בין עבודות
    שחר | 23/08/2023 12:08

    שלום,

    ברשותי ביטוח מנהלים וביטוח אובדן כושר עבודה, וכעת אני נמצא בין עבודות.

    על מנת לשמור על כיסוי ביטוחי בתקופה זו החתימו אותי על ביטוח שנקרא "ביטוח במעמד עצמאי".

    אני מכיר את המושג ביטוח ריסק, אבל לא את המושג השני.

    האם זה אותו דבר? או שיכול להיות שהחתימו אותי על מוצר לא הכרחי?

    • ריסק זמני
      עו"ד מיטל ירון | 29/08/2023 18:11

      שלום רב

      על מנת להשיב לשאלתך יש לראות את הטופס. חשוב לסמן בטופס את הרובריקה לפיה תשלום פרמיה עבור הכיסויים הביטוחיים - לשמירת הכיסויים הביטוחיים.

      בברכה,

      מיטל ירון, עו"ד
      מנהלת פורום דיני ביטוח
      מנורת המאור 2 תל אביב

      טלפון: 073-7893544, מייל: m@yaron.law