מכון רפואי לבטיחות בדרכים

  • שינוי סטטוס אישי
    זהבה | 19/08/2023 09:42

    יכול להיות דבר כזה שהמרב"ד מעדכן תמל"ל על המצב הנפשי שלי אחרי שהייתי בבדיקה שם ?

    • מכון רפואי לבטיחות בדרכים
      עו"ד דוד אריכא | 20/08/2023 10:22

      זהבה שלום,

      בד"כ העברת המידע פועלת הפוך והמל"ל הוא זה שמדווח למכון הרפואי על מנת שיבדוק כשירות לנהיגה. אין לי מספיק נתונים ואינני יודע מה קדם למה אך יכול להיות מצב (קיצון) לפיו יש שוני מהותי בתיאור המצב הנפשי ע"י נבדק שמצריך עדכון של המל"ל.

      בברכה,
      דוד אריכא, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      הרב רפפורט 3, כפר סבא
      טלפון: 052-6385549 ; מייל:davidaricha.law@gmail.com