אי עמידה באספקת המוצר

  • אי - עמידה בזמני אספקה של הזמנה מוקדמת
    משה | 15/08/2023 19:02

            ליאור היקר, תודה רבה על כל הרצון לסייע ולעזור תמיד!

    ביצעתי הזמנה מוקדמת לטלפון אצל חברה מוכרת ובמעמד ביצוע הזמנה צויינו זמני אספקה עד 11 ימי עסקים

    לקראת תום ימי העסקים פניתי לחברה ושאלתי אותם מה קורה עם ההזמנה ?

    לטענתם הם לא קיבלו עדיין מלאי מהיבואן ושעלי לפנות אליהם כל הזמן לברר מה קורה עם ההזמנה        שאלתי : האם דבר זה חוקי?

    • אי עמידה באספקת המוצר
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/08/2023 16:00

      משה שלום

      אי עמידה במועד האספקה מהווה הפרה יסודית של הסכם, ומקנה לך את הסעדים המנויים בחוק החוזים תרופות. בשלב ראשון כדי לשלוח התראה בכתב ולדרוש את אספקת המוצר באופן מיידי תוך קבלת פיצוי

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com