תאונה בין רכב ואופנוע

  • תאונה
    יעקב | 02/08/2023 15:45

    אתמול בערב נסעתי בכביש חד סטרי במיהרות מזהרית הייתי מאחורי עם אופנוע רכב פתאום הרכב סטה ימינה לא נכנסתי בו מאחורה או פגע בי עם הדלת האחורית ימינית שלא וזרק אותי

    לחניה ואני נסיתי לבלום למזלי הצלחתי קצת אבל בכל מקרה יצע שנפגעתי במזל לא קרה לי כלום אבל לאופנוע שלי יש נזקים מי השם כן

    • תאונה בין רכב ואופנוע
      יעקבי | 03/08/2023 13:27

      שלום יעקב,

      בפנייתך חסרים הרבה פרטים. למשל: כמה נתיבים בכביש, מה המרחק שלך מהרכב? האם נהגת במקביל אליו מצידו הימני? האם הנהג אותת? מצב תאורה: אור יום/לילה? מצב התנועה בכביש ועוד.

      בגדול, לשניכם אשמה תורמת.

      מציע  לפנות לפורום דיני נזיקין המקביל או לפורום דיני ביטוח.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

      • תאונה
        יעקב | 03/08/2023 14:36

        זה היה בכביש חד סטרי בלילה הייתי במרחק ממנו בשלוש מטר

        • תאונה
          יעקב | 03/08/2023 14:38

          הוא לא אותת כן אבל עכשיו עם יכחיש אז אני בבעיה להוכיח