ערעור לאחר הכרעת דין

  • לאחר הכרעת דין בחע"מ האם סביר כלדקמן
    יהודה א ע | 31/07/2023 09:01

    כאמור בתיק השלכת פסולת ברשות הרבים בבית משפט לעניינים מקומיים ניתנה הכרעת דין וייקבע דיון לטיעונים לעונש

    האם ניתן לערער על הכרעת הדין מיד מבלי לחכות לדיון הטיעונים לעונש

    האם ניתן לבקש מבית המשפט לא להגיע לדיון בנושא הטיעונים לעונש מכיוון שבכל מקרה קיימת כוונה לערער והאם סביר לנהוג כך

    האם ניתן לבקש מבית משפט המקומי לעכב את ביצוע פסק הדין עד לערעור

    • ערעור לאחר הכרעת דין
      עו"ד עדי בוקר | 06/08/2023 09:03

      בוקר טוב יהודה,

      לא ניתן לערער על הכרעת הדין בלבד בטרם נגזר הדין ויש להמתין עד לסיום ההליך!!!

      ממליץ בחום להגיע לדיון בעניין הטיעונים לעונש ולא להקל בכך ראש שכן קיימת האפשרות כי בית המשפט אליו יוגש הערעור ידחה אותו... (על אף שנדמה כי אתה פגוע מעצם הכרעת הדין ממליץ בחום לנהל את כל ההליך עד תום ולוודא כי הענישה תהיה מינימאלית בנסיבות העניין).

      לא ניתן לבקש מבית המשפט שלא לסיים את ההליך כי ישנה כוונה להגיש ערעור!!!

      לאחר מתן גזר הדין (במועד מתן גזר הדין) יש באפשרותך לבקש לעכב את ביצוע העונש ב- 45 ימים (לעיתים הוא נותן ארכה ארוכה יותר)  כי בכוונתך להגיש ערעור על החלטת בית המשפט, כמו כן, יש להוסיף לערעור שיוגש בקשה לעיכוב רכיבי הענישה עד להחלטה בערעור.

      בהצלחה ושבוע טוב.

      בברכה,

      עדי בוקר, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      מוטי קינד 2, רחובות
      טלפון: 050-5766622 ; מייל: adibokeradv@gmail.com

      • תודה עו"ד עדי בוקר
        יהודה א ע | 08/08/2023 08:45

        תודה על תשובתך המפורטת והמאירה