איומים תוך כדי ויכוח

  • איומים תוך כדי ויכוח
    איומים תוך כדי ויכוח | 30/07/2023 22:52

    שלום רב,

    אימא והבן שלה ישבו ברכב ברחוב והחלונות ברכב היו פתוחים והתפרץ בינהם ויכוח סוער.. במהלך הויכוח היו איומים מצד הבן והיה עובר אורח שצילם את כל האירוע.. עובר האורח הראה את הצילום לשוטר בתחנת משטרה והבן והאם נחקרו. בתחנת משטרה האם אמרה שלבן לא הייתה כל כוונה לאיים עליה והבן אמר בחקירה גם כי התכוון למטאפורה מבנית כזו שמייצגת ויכוח מסויים.

    עכשיו הבן יודע שלא הייתה לו כל כוונה וגם האם אומרת שזה ללא כוונה אבל לשוטר היה סרטון מעובר האורח שרק צילם ולא הבין את מהות הדברים שנאמרו גם אם המילה הייתה איום ( הרי הייתה כוונה למטאפורה וגם האם בחקירה אמרה שלא התכוון).

    עכשיו בעקבות המקרה לבן יש רישום פלילי (מעולם לא היה במשטרה קודם לכן) והוא חושש שתהיה לו בעיה לקבל ויזה עבודה לארה״ב  האם אפשר בבקשה למחוק את הרישום הזה עפי תיאור המקרה ?

    תודה רבה על התשובה