הליך משפטי בו לא הורשעתי מפורסם וגורם לי לנזק

  • אתר משפטי X
    בני | 19/07/2023 17:08

    שלום וברכה

    אני רואה את שמי מופיע באתר משפטי X

    בעבר מדינת ישראל העמידה אותי לדין פלילי למזלי בסוף לא הורשעתי

     תאריך סגירת התיק ב - 6.2016

    שאלתי היא, איך אני מוריד את הרישום מהאתר? אני צריך להוציא מבית משפט צו איזור פרסום? אני יכול לתבוע לבד

    שאלה שניה אני יכול ללמוד עריכת דין/שמאות? הפרסום באתר לא יפריע לי בדרך?

    אני רק מציין שהאתר הזה הורס לאנשים את החיים. פשוט ככה.

    אשמח לשמוע מכם

    תודה על המענה!

    • הליך משפטי בו לא הורשעתי מפורסם וגורם לי לנזק
      עו"ד אמיר מורשתי | 20/07/2023 11:06

      בני יקר, הכלל הוא שמשפט פלילי הוא פומבי ואם לא הוחלט לאסור פרסומו הרי שניתן לפרסמו . האם למרות האמור ניתן להסיר הפרסום מהאתר? על שאלה זו אני ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד המתמחים בנושא ( לרוב עו"ד העוסקים בלשון הרע ובפגיעה בפרטיות ). לעניין שאלתך האם אתה יכול ללמוד עריכת דין /שמאות- התשובה לכך חיובית ואין ברישום שהסתיים ללא הרשעה פלילית כדי לפגוע בך מלהיות עו"ד/ שמאי, רופא וכד'.

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי