שכר טירחה לעורך דין ביטוח לאומי והחמרת נכות

  • שכר טירחה לעורך דין ביטוח לאומי והחמרת נכות
    דוריק | 14/06/2023 17:34

    שלום

    אני בן 43.

    ב2018 קיבלתי לאחר 4 שנים של ועדות 60% אובדן כושר ו63% נכות רפואית בנכות כללית. אני 9 שנים נכה מ2014.

    אני חולה כאב כרוני שבגיל 15 ובילדות קיבלתי אנטיביוטיקה מאד חזקה, מספר 1 בעולם במרשמים וגורמת להמון בעיות בגוף ולהרעלה קשה. 9 הערות. אזהרה חמורות בfda מ2013 שידועות היום והיו ידוכץעות מאז שנות השמונים גם , המון חולים ורופאים נלחמו להכניס הערות אלו לfda. אנטיביוטיקה מחולקת למלריה ביערות הגשם בברזיל וגם בישראל חולקה ב91 נגד האנתרקד ששלח באדם חוסיין. המון חיילים ישראלים נפגעו והנושא הושתק בארץ. בארצות הברית הוטרנים ותיקי המלחמה נלחמו והתסמונת נקראת golf war syndrome  או flourquinolne toxcity syndrom למי שקיבל אותה מרופא.

    בגיל 15- 1995 כשבאתי להתלונן עם אימי על הנזקים מהאנטיביוטיקה שקיבלתי שוב בפעם המי יודע כמה : שריפה קשה ברגליים, עייפות וחוסר יכולת ללכת. , נשירת שיער ברגליים ובראש ,שצמחו מעט לאחר מכן , דילול שיער במפשעה - היום אני יודע שהאנטביוטיקה היא כימותרפית מאד ולא נותנים אותה סתם כך. הרופאים התעלמו ואמרו זה רק בעיה של דיכאון. חטםתי אז התקף פסיכוטי בבית מהנפנוף הזה ומההרגשה הרעה .שכבתי 3 חודשים בבית להחלים. ומאז אני עם תרופות נגד דיכאון שלא עובדות .

    ב2013. התמוטטתי ולאחר גזלייטינייג ענקי מהרופאים וכל פעם לא נתנו שום טיפול או הפניה לאף רופא ואמרו לי הכל בראש. הוצאתי מכתב מתל השומר ב 2019 שאכן קיבלתי אנטיביוטיקה ולא קיבלתי שום טיפול בין 16-34, /1996-2014, כך נרשם במכתב מתל השומר-נוירולוגיה.   מצאתי את הבדיקות לבדי על נוירופתיה, פיברומיאלגיה, בעיות מטאבוליות ו-הורמונליות בבדיקות דם, עיניים והדיכאןן ממנו אני סובל ורק עליו טופלתי בגיל 16. על כל זה קיבלתי 60%אובדן כושר. בגיל 15 קרעה רופאת המשפחה את הדפים מהתיק על האנטיביוטיקה בגיל 15. לפני ולפני אימי. הוריי אמרו אין מה לעשות.

    הוצאתי את התיק הרפואי מקוםת החולים אין לי מסמכים רפואיים עד גיל 9, הכל כנראה נגרס.

    ב2022 קיבלתי התקף פסיכוטי עקב לקיחת הורמונים גבוהים ונזכרתי כי רופא ילדים באותה מרפאה אנס אותי תחת אותה אנטיביוטיקה, וההורים היו לוקחים אותי מסומם הבייתה או על הידיים או על עגלת ילדים בגיל 4-5. הרופא היה נותן ביד את האנטיביוטיקה לשתות בחדר שלו,  שולח לעשות סתם בדיקות דם בחדר הסמוך, הייתי נכנס לחדר לאחר שאני כבר מסומם ופסיכי מהאנטיביוטיקה ואז היה אונס. זה קרה 4 פעמים , עד שההורים שמו לב. וקרה לכל הילדים המרפאה נסגרה. הרופא עדיין בחיים ובן 98 היום - ביררתי מול חוקר פרטי. . נשארו 3מסמכים בתיק.  ההורים אישרו עכשיו שזה אכן קרה.

    מיד לאחר הפעם הרביעית ,אז לקחו אותי לרופא אחר במרפאה סמוכה, אבי הסביר לו כנראה שנאנסתי ואנס אותי שוב כשראה שאני לא מבין מה הולך איתי מרוב השפעת אנטיביוטיק כשאני בן 5, בדיוק אחות נכנסה לחדר וראתה אותו והוציאה אותי לחדר אחר. אותו רופא הועף מהמרפאה. בחדר שלו עשו שיפוצים והוסב לבית מרקחת. אבי שוב לקח אותי בעגלה מסומם הבייתה מהאנטיביוטיקה. היום אני זוכר איך התנהגתי בעקבות ההרעלה הזו בפראות .ואיך הייתי מדבר שטויות ומתנהג בפראות.מגיל 9 ועד 14 טופלתי בעיקר בהומאופתיה , הוריי הרחיקו אותי מרופאים.

    אני עם תסמיני פוסט טראומה מאז בהתקף בו אושפזתי ל 10 ימים במוסד פסיכיאטרי ב2022. ואחרי כל חזרה של זכרון או השלמה שלו, אני מקיא או רץ לשירותים מהעוצמה והגועל. אני מרטיב בלילה ומתעורר מסיוטים.

    אני נדרש כל תקופה להוכיח את נכותי לקרן פנסיה ולהתמודד מול רופאים כשאיני מסוגל לדבר איתם מרוב הפחד רתיעה ובמיוחד עכשיו לאחר חזרת הזכרונות  וכך היה כל חיי. היום אני מבין למה.

    פסיכיאטר נוכחי רשם פוסט טראומה ופירט במכתב. ואיני משקר. מצאתי תמונה שלי בגן נראה מסומם לגמריי בתמונת המחזור. וכך גם נזכרתי. היום יש לי מכתב מבית חולים המוכעח גם כי קיבל י את אותה אנטיביוטיקה שוב בגיל 15. אין שום מסמך בתיק הרפואי שהוצאתי מאז תינוק ועד גיל 8. 3 מסמכים של איזה בדיקת שתן בגיל 9.

    אציין כי אבי נפטר מאותה אנטיביוטיקה וסיבוכיה עם אותן מחלות ונוירופתיה והתרופה מכילה פלואוריד ובשואה היהודים קיבלו פלאורעד בגטאות ובמקומות הבריחה המים הורעלו. סבי וסהתי ז"ל מצד אבי היו ניצולי שואה וסבי היה בגטו ובזקנותו גם סבל מנוירופתיה ופרקינסון בגיל מבוגר. סבתי עם תת פעילות בלוטת תריס כל חייה סימני הרעלת פלואוריד- הייתה יושבת עייפה ותשודה כמו סתומה וכך גם אני יושב עם חתיכת עייפות קשה.  ולא גבהה מאז גיל 9 בו נמלטה עם משפחתה למקום בריחה באזור רוסייה. פלואוריד ברמות כאלו עוצר גדילה ופוגע בבלוטת תריס שאחראית על הורמוני גדילה ומין.

    שאלותי

    1 מה שכר טירחה לעורך דין, היום להגדלת נכות רפואית למי שכבר בעל נכות קיימת .האם זה 15%?

    בבית החולים אמרו לי שיוכלו להגיש החמרה אך רק המחשבה לראות רופא חילחלה אותי ואני גם ככה בכאבים חמורים מנגיעות, של כל אדם.

    2.האם יש סיכוי לקבל 100% נכות ולא להגיע לועדות אם פסיכיאטר רושם טראומה מינית מרופאים ולאחר אישםוז פסיכיאטרי עם דכאון מגורי שלא מגיב לטיפול. כולל מסמכים מרופאים מלפני האישפוז על חוסר תגובה לטיפול . אני נלחץ מאד מרופאים כרגע גם ככה !!!! איני רוצה לקבל התקף פסיכוטיים בזמן הועדה מהלחץ !!!

    האם מספיק מסמכי האישפוז משנת 2022 ומכתב קצר מפסיכיאטר על טראומה מינית והתקפי דיסאסוציאציה, שאני עובר כשנזכר הזכרונות. (הרגשה שמסתכל על גופי מלמעלה ומתנתק כי כנראה הזכרונות קשים)

    3. ממה שביררתי יש התיישנות אזרחית פלילית ונזיקים על המקרה, אני בן 44 ונזכרתי רק בגיל 42. ההתיישנות האזרחית היא עד גיל 35 ולא זכרתי אז. האם אין לי סיכוי לתבוע את קופת החולים על הנזק, הרשלנות והזיוף של התיק הרפואי. אני כמעט ולא יוצא מביתי, בכאבים וחוסר שינה וקשה ללכת מכל מחלותיי. שני הרופאים עדיין בחיים. ואצטרך לחיות עם זכרונות טראומטיים ורתיעה עוד יותר מרופאים כל חיי.

    האם אין לי זכות לתבוע בשום צורה?  , זה נזק לכל החיים גם אם ההורים שתקו כי הייתי קטן. ואני אסבול מכך כל חיי.

    תודה על תשובתכם ומתנצל על אריכות דבריי, רציתי להסביר את כל המקרה.

    אודה לתשובתכם

    דוריק