ביטוח דירה עם אחריות צולבת

  • ביטוח צד ג' אחריות צולבת לדירה מושכרת
    רפי | 25/05/2023 03:48

    האם כמשכיר סעיף אחריות צולבת בביטוח דירה צד ג' מקנה לי כיסוי ביטוחי מפני נזקים שהשוכר יגרום לדירה ברשלנות או בזדון ולא מכוסים בפוליסה התקנית?
    כלומר, במקרה כזה בעצם אני עושה עבור השוכר ביטוח צד ג' ואז אני הופך לצד ג' שהוא פגע ברכושו?
    האם זה בעצם שקול לחלוטין לכך שאני אחייב את השוכר לעשות ביטוח צד ג' נפרד עבור עצמו?

    • ביטוח דירה עם אחריות צולבת
      עו"ד גיל קראוס | 29/05/2023 20:50

      שלום רב,

      אם הבנתי את השאלה נכון, אז הכיסוי של אחריות צולבת לא מרחיב את הכיסויים בפוליסה התקנית.

      אחריות צולבת הכוונה היא למקרה שבו בפוליסה אחת רשומים מספר מבוטחים ובמקרה של מקרה ביטוח הוא מכסה את כל אחד מהמבוטחים הרשומים בפוליסה בנפרד

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      מגדל בסר 4, קומה 23, רחוב מצדה 7 בני ברק
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il