זכויות דיירים

  • זכויות דיירים
    ריצוף | 21/05/2023 11:07

    שלום רב,

    1.בפרויקט בחרתי ריצוף מסוים לממד אך הקבלן שם לי ריצוף אחר ואמר שלא יטפל בזה אף שיש לי את האישור של מס' הריצוף שבחרתי

    2. פועל נכנס אלי הביתה דרך חדר ממד שנמצא לפתע פתוח והיה נעול. וזאת שלא היתי בבית וללא ידעתי והסכמתי כמובן הקבלן מכחיש שלא יכול להיות..

    3. נכנסו אבנים וחול דרך צינור המים שעובר לדירים הישנים וגורם לעיתים לסתימה כמובן הקבלן מצין שלא מטפלים ומכחיש שזה כתוצאה מהעבודה בגג

    האם נתן לעשות משהו?

    אודה לתגובה

    • זכויות דיירים
      עו"ד אילן הלוי | 28/05/2023 09:11

      שלום רב

      אם יש לך אישור על ריצוף מסוים והקבלן שם ריצוף אחר אז ניתן לדרוש ממנו להחליף או לפצות אותך.

      לגבי הפועל - לא ברור לי מה היה, באילו נסיבות ומה הנזק שנגרם.

      לגבי אבנים וחול - אם נגרם נזק כתוצאה מהעבודה אז הקבלן אחראי לכך. תפעיל את המפקח מטעם הדיירים שיטפל בכך.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com

      • תשובתך לפניתי
        תשובתך לפניתי | 29/05/2023 18:35

        תודה על תשובתך

        לגבי סעיף 2 העובדה שפועל נכנס לבית זה פגע בפרטיות וגרם לחשש ולחרדה לי ולילד

        סעיף 3 אין מפקח על הדיירים

        מה ניתן לעשות למי ניתן לפנות

        • פגיעה בפרטיות
          עו"ד אילן הלוי | 05/06/2023 11:40

          בגין הנזק שתארת אתם יכולים לתבוע את היזם/הקבלן והפועל. צריך להוכיח את המעשה הנטען וגם את הנזק שנגרם. מפקח דיירים, גם אם היה, לא היה פותר זאת.

          מציע שתפנו ליזם ותספרו לו מה קרה ותראו אם אפשר להגיע להסדר.

          בברכה,

          אילן הלוי, עו"ד
          מנהל פורום תמ"א 38

          שד' שאול המלך 8, ת"א
          נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com