חניה באפור

  • דוח חניה באפור
    רבקה | 15/05/2023 17:26

    בתאריך 15/5/2023 קיבלתי דוח על חניה באפור לטענת הפקח הרכב חונה במסלול נסיעה שמונע מרכבים משני הכיוונים לעבור בבטחה בידי יש צילום ממצלמת הרכב שמראה בבירור שהטענה של הפקח שקרית ואכן קיים מעבר לשני הכיוונים מציינת בנוסף שלא הוצב תמרור משום כיוון של הרחוב על איסור חניה כזה או אחר! או חניה בתשלום

    • חניה באפור
      יעקבי | 16/05/2023 17:15

      שלום רבקה,

      כמה נתיבים ברחוב הנ"ל? כמה נתיבים לכל כיוון?

      האם קיים קו הפרדה לבן רצוף?

      האם מדובר בשעת עומס בכביש?

      לפעמים גם אם אין איסור חניה הרי שהפרעה לתנועה היא אובייקטיבית לאותה שעה נתונה.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע

      • דוח חניה באפור
        רבקה | 16/05/2023 17:31

        יש נתיב לכל כיוון לא מדובר בקו רציף אלא בקו מקווקו מדובר ברחוב שלא עוברים רכבים אם מדברים על סטטיסטיקה עובר שם רכב לשעתיים שלוש ככה שאין שם שעות עומס מציינת שיש רחוב שסמוך אליו כשפונים בצומת לכיוונו בדיוק אותו כביש ומדרכב אפורה שחונים על כל הרחוב המון רכבים ולא מקבלים שם דוחות ושוב מדובר על אותו סגנון רחוב

        • דוח חניה באפור
          רבקה | 16/05/2023 17:33

          מתקנת **

          יש נתיב לכל כיוון לא מדובר בקו רציף אלא בקו מקווקו מדובר ברחוב שלא עוברים רכבים אם מדברים על סטטיסטיקה עובר רכב אחד לשעתיים שלוש ואין שם שעות עומס. מציינת שיש שבסמוך אליו כשפונים בצומת יש בדיוק אותו כביש ומדרכה אפורה שחונים על כל הרחובות המון רכבים ולא. מקבל שם דוחות חוזר על אותו סגנון רחוב

        • חניה באפור
          יעקבי | 16/05/2023 18:28

          שוב שלום רבקה,

          לפי דברייך לא היתה הפרעה לתנועה. שמרי על הסרטון (מניח שהתאריך והשעה חופפים לאלה שבדו"ח). ערערי בפני מנהל הפיקוח על החניות. היה וייענה - תזוכי. היה ולא - בקשי להשפט.

          הכיני לך צילומים של המקום.