תאונת דרכים עם חבלות של ממש פסילת מינימום

  • כמה פסילה מקבלים על תאונת דרכים עם שבר
    שמואל | 05/05/2023 16:13

    עברתי תאונת דרכים והגישו נגדי כתב אישום. לנהג השני נשברה היד, חיכיתי במקום למשטרה הזמנתי אמבולנס ונלקחתי לחקירה. כמה פסילה אני עלול לקבל?

    • תאונת דרכים עם חבלות של ממש פסילת מינימום
      עו"ד דוד אריכא | 05/05/2023 16:21

      שמואל שלום,

      אני מבין שהוגש נגדך כתב אישום המייחס לך גרימת חבלה של ממש ובד"כ (בזהירות הנדרשת) מתווספים לסעיף זה גם נהיגה בקלות ראש וכן התנהגות הגורמת נזק.

      טווח הענישה במידה ותורשע בעבירות הנ"ל מתחיל ב3 חודשי פסילה שהיא פסילת המינימום בחוק ויכול להגיע גם לפסילה גבוה הרבה יותר במקרים של חבלות ברף הגבוה ואף עונשי של"צ/ עבודות שירות/ מאסר והכל כמובן תלוי בחומרת הפגיעה.

      לצערי אינני יכול לכמת לך את הפסילה אך אני ממליץ לך להיעזר בשירותיו של עו"ד אשר יבחן האם אתה אשם בתאונה, מהם מחדלי החקירה ככל וישנם כאלו וכן ימנף כל דבר אפשרי על מנת שתקבל תוצאה טובה ביחס לחומר הראיות בתיק.

      בתיק תאונת דרכים חשובה מאוד אסטרטגיית ניהול התיק שבאה לידי ביטוי היכן מתנהל התיק, מה הסיכוי שהמעורב שנפגע יקבל נכות בגין הפגיעה, מי הבוחן האמון על התיק ונתונים נוספים שקצרה היריעה מלפרט.

      בכל אופן מאחל לך בהצלחה!

      בברכה,
      דוד אריכא, עו"ד
      מנהל פורום דיני תעבורה

      הרב רפפורט 3, כפר סבא
      טלפון: 052-6385549 ; מייל:davidaricha.law@gmail.com