התמרור לכשעצמו אינו אוסר (חניה/עצירה) אלא מתיר

  • חניה המסומנת בשלט 433 ללא תמורור או סימון כביש
    שי | 19/04/2023 15:01

    שלום רב, חניתי ליד מדרכה אפורה ולא מסומנת ולא ראיתי שהוסף שם כנראה לאחרונה תמרור 433 שלט של העלאת והורדת תלמידים לפי ימים ושעות (מצורף). קיבלתי דו"ח מפקח.

    השלט מוצב ללא סימון בכביש של נשק וסע או על המדרכה, ואין תמרור אחר נלווה אליו. האם הוא חוקי? מה באפשרותי לעשות (יצא לי כמה דוחות השנה אז מחלקת חניה כנראה לא ירחמו עליי)?

    • התמרור לכשעצמו אינו אוסר (חניה/עצירה) אלא מתיר
      אלעד. | 19/04/2023 19:29

      צלם את הדו"ח והעלה לכאן. ככל שאין תמרור שאוסר חנייה/עצירה מתחילת קטע הרחוב ועד למקום החנייה והרכב לא ליד אדום/לבן או כל מקום אחר שאסור לעצור/לחנות בו (בצילום לא רואים את כל המדרכה שלצד הרכב) – מותר לחנות/לעצור שם.