קבלת תיעוד מצלמות גוף של שוטרים

  • קבלת סרטוני מצלמת גוף של שוטר
    אשה | 09/04/2023 00:07

    עשו לי לינץ' כי תבעתי אדם שעובד במשטרה על פשעים והבטיח לי מעצר והריגה וזריקות וגניבת ביתי לו ברבים.. ואכן עצרו אותי ללא עילה כלשהי הזריקו לי הרדימו אותיט גנבו אותי עברו על כל החוקים המדינה ל3 שבועות ללא שופט וללא להודיע לקרוביי ..בתאריך 5.10.21. היה שוטר אחד כושי  מהמעצר דרך האלימות נגדי ללא עילה מגרש הרוסים עד שהרדימו אותי ללא עילה חוקית ותקפו ופגעו מינית וגנבו כל רכושי ביתי ודירתי ולא החזירו .אותי וסרבו לתת לי להיות מובאת לפני שופט ב6 בבקר.. הרבה מאד שעות.. המדינה פתחה נגדי תיק פלילי כשהייתי מורדמת גם על דברים שלא היו.. זה בכלל להגנה ואין לי עדיין מי שיתבע את המדינה אבל גם להגנה ודרישת פיצויים מרצח נגדי ללא עילה חוקית מהמדינה.. איך משיגים את המצלמת גוף של השוטר השחור של שעות רבות שהיה איתי מהלילה עד 6 בבקר? היכן החוקים של מצלמת גוף? האם בטוח שהוא נשא עימו ? הם עצרו אותי. ויש תיק פלילי כנגדי . תודה

    • קבלת תיעוד מצלמות גוף של שוטרים
      עו"ד לירז מאיר | 13/04/2023 12:59

      שלום וברכה

      אם הוגש כנגדך כתב אישום, התביעה מחוייבת להעביר להגנה את חומרי החקירה. דיסק עם תיעוד מצלמות גוף של השוטרים הינו חלק מחומרי החקירה.

      בברכה,

      לירז מאיר, עו"ד

      מנהלת פורום פלילי

      טלפון: 052-6612372 ; מייל:adv.liraz@gmail.com