השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי

  • עבודה בצ'טים רומנטיים ומיניים בתור אישה
    יוסי | 07/04/2023 22:21

    חיפשתי עבודה מהבית. הגעתי לחברה מקפריסין שמנהלת פרופילים באתרי ההיכרויות הכי ידועים בישראל. רצו שאענה לצ'אטים בתור אישה, כולל צ'אטים מיניים, כדי ליצור אשליה של אינטראקציות אמיתיות. לדברי המראיין הסיבה היא שיש מעט מאוד נשים באתרים האלה.
    האם עבודה כזו מהווה עבירה על החוק הפלילי מצד העובד? התחזות? מרמה? זנות? אינוס במרמה?

    • השאלה אינה מתאימה לפורום הפלילי
      עו"ד אמיר מורשתי | 20/04/2023 14:16

      יוסי יקר, פורום זה לא יכול ולא נועד להחליף ייעוץ פרטני מסודר ע"י עו"ד השומע את כל פרטי המקרה ויכול לסייע לך בנוגע למותר והאסור בעבודה זו. אני כן יכול לייעץ לך להימנע מלקחת העבודה אם לא התייעצת כמו שצריך עם עו"ד פלילי מנוסה .

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי