פציעה של ילד בגן וסיום הסכם

  • חוזה גן ילדים פרטי
    פרידה | 21/03/2023 20:42

    שלום. בן שלי הוא בן שנתיים נפצע בגן וכתוצאה מכך הוא איבד שן ( חלבית) לא קבלנו מהגן הסבר אמין לדעתנו ולכן החלטנו לעבור לגן אחר. בחוזה עם הגן רשום שאם אנחנו רוצים לעזוב, אנחנו צריכים להודיע מראש חודש ימים ושכמובן הם רוצים לנשלם עליהם. מן הסתם אין התייחסות למצבים כמו שלנו. אנחנו מצדנו לא מעוניינים לשלם. האם נהיה צודקים בבית משפט בטענותינו? עניין נוסף שיש להם ציק ביטחון ולכן אין לי אפשרות למנוע מהם לגבות מאיתנו את תשלום . מה עלינו לעשות במקרה זה?

    • פציעה של ילד בגן וסיום הסכם
      ליאור חאיק, עו"ד | 21/03/2023 22:44

      היי פרידה

      צריך לבדוק את החוזה ותנאיו

      בכל הקשור להודעה המוקדמת, על פניו הסיבה שאתם מעונינים להוציא את הילד מהגן אינה קשורה לכך שעליכם לשלם חודש, בהנחה וכך סוכם מראש. כמובן שאתם יכולים להגיש תביעה מכוח פוליסת ביטוח תלמידים ותביעה נגד הגן בגין רשלנות, ככול והייתה כזו.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • האם פציעה של ילד יכולה להוות הילה לביטול חוזה?
        אבא של הילד | 02/04/2023 13:19

        שלום

        לאחר שילד נפצע נאמר לנו ע"י הגננת שלא ראו כלום, ולא קרה כלום. רופא אמר שהייתה פגיעה חזקה. האם זה יכול להוות הילה לביטול חוזה מצידנו? כלומר הטענה היא שזה פגיעה באמון , וגם שנותן את האמון לא מספק את הסחורה ולכן הם אלה שמפרים את החוזה .

        יש בזה היגיון? המטרה לתבוע בתביעות קטנות....

        • כן, זו יכולה להיות עילה - הפרת חוזה
          ליאור חאיק, עו"ד | 20/04/2023 12:59

          ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

          בברכה,

          ליאור חאיק, עו"ד
          מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

          לוי אשכול 31, רחובות
          טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com