אסור להחנות ברחוב רכב שרישיונו פקע

  • רכב חונה בעיר
    יוני | 15/02/2023 22:35

    היי

    ברשותי רכב 2008 עובד תקין ונוסע הטסט שולם ( לא הספקתי להעביר מפאת חוסר זמן עסוק מאד ) ביטוח שולם חובה וצד ג

    חונה במקום תקין לחלוטין ליד מדרכה כמו כולם

    העריה שמה לי התראה על הדלת ופתק על חלון הרכב

    עלינלפנות או לעשות טסט תוך 14 יום

    נכנסתי לתקנות הרכב לא מוגדר הגרוטאות שם ולא מיושן כי הוא אכן תקין וגם לא נמצא במקום אחד 60 יום כי הוא כן זז אחד ליומיים שלושה

    לדעתי השכנים רצו עוד מקום לכמויות של הרכבים שלהם כ״א עם 2/3/4 רכבים ומה גם שכמה מטרים ממני עוד כמה רכבים באמת לא זזים מעל שנה ואין עליהם שום פתק ולא גררו אותם לדעתי זו אכיפה בררנית כלפי

    איך ומה צריך לעשות לדעתי הם ממש לא בסדר וזה לא תקין שבגלל תלונה של שכן קנאי אני צריך לקבל התראה

    האם הם מתנהגים בניגוד לחוק ?

    לא ראיתי בתקנות או חוקי עזר עירוניים אזכור כל שהוא לרכב ללא טסט שיש לו איסור כל שהוא להיות בתחומי העיר ולחנות

    תודה לכם

    • אסור להחנות ברחוב רכב שרישיונו פקע
      יעקבי | 17/02/2023 01:30

      שלום יוני,

      ראה נוסח תקנת תעבורה 73:

      לא יחנה ולא יעמיד אדם בדרך רכב המוצע למכירה או רכב שרשיונו פקע.

      הערה: אינני עו"ד רק בא לסייע.