מינימום תוספת

  • מינימום תוספת
    אבי | 29/01/2023 10:38

    שלום רב .

    האם לפי החוק היזם מחוייב לתת מספר מטרים כתוספת  לכל דירה , אם כן כמה?

    אם התשובה היא כן ( לדוגמא 25 מטר תוספת ) אך בפועל לא ניתן להוסיף את כל המטרים בגלל אילוצים בשטח , האם היזם מחוייב לפצות פיצוי כספי עבור החלק שלא התווסף ?

    תודה מראש

    • מינימום תוספת
      עו"ד אילן הלוי | 09/02/2023 19:28

      אבי שלום

      אין שום חובה בחוק לתת מינימום תוספת שטח או בכלל לתת תוספת. טיפלתי בפרויקטים של תמא הריסה ובניה שאף הורידו שטחים לדירות. ממילא אין שום מקום לפיצוי מצד היזם.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com