בהחלט כן

  • תכתובות בין עורכי דין
    רן | 20/01/2023 12:42

    שלום

    שאלתי היא כזו

    ביקשתי לקבל לידי התכתבויות בין עורך הדין שמייצג אותי לעורך הדין של הצד הנתבע ונעניתי בסרוב.

    האם עומדת לי הזכות לקבל התכתבויות אלו?

    • בהחלט כן
      ץ | 20/01/2023 18:11

      עורך דין שמייצג אותך הוא שליח שלך ופועל בשמך ולמענך, ולך יש את כל הזכות לקבל לידך את כל התכתבויות שקשורות לעניין שלך שעורך הדין שלך מייצג למענך.

      אם הוא מסרב, אתה יכול לפנות לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין שתטפל בנושא.

      מומלץ שתהיה לך הוכחה לסירובו של עורך הדין שלך, כי הוא בטח יטען שמעולם לא סירב.