תקופת התיישנות ומחיקה על פי תיקון החוק החדש

  • תקופת מחיקה והתיישנות
    אלי | 15/01/2023 23:41

    שאלה לגבי מחיקה והתיישנות.

    הרשעה יחידה ב1.1.2010 הרשעה עם מאסר על תנאי 3 חודשים לשנה

    מתי תקופת המחיקה וההתיישנות?

    • תקופת התיישנות ומחיקה על פי תיקון החוק החדש
      עו"ד לירז מאיר | 22/01/2023 22:51

      אלי שלום,

      בכדי לענות על תשובתך, חסר לי המידע באיזה עבירה ההרשעה, ובכל אופן בצורה כללית אני יכולה לומר, כי לאחר תיקון החוק:

      התיישנות בתנאים האמורים - ארבע או חמש שנים בהתאם לנסיבות.

      מחיקה בתנאים האמורים- ארבע או חמש שנים בהתאם לנסיבות מתום תקופת ההתיישנות.

      מקווה שהייתי לעזר.

      בברכה,

      לירז מאיר, עו"ד

      מנהלת פורום פלילי

      טלפון: 052-6612372 ; מייל:adv.liraz@gmail.com