צו להמצאת סרטון אבטחה ועיון במאגרי מידע

  • צו להמצאת סרטון אבטחה
    פלוני | 12/01/2023 10:06

    שלום עברתי תקיפה במקום העבודה והגשתי בקשה דחופה להמצאת סרטון התקיפה אך הרשם בבית הדין לעבודה מתעלם מבקשתי ורק קבע דיון לעוד כ 4 חודשים כאשר התיק במשטרה כבר נסגר ללא חקירה והמועד להגשת הערר הוא 60 ימים עד אז הסרטון ימחק ואפספס את מועד הערר כל זאת ציינתי בבקשתי אך יש התעלמות מבקשתי מה ניתן לעשות עכשיו ?

    • צו להמצאת סרטון אבטחה ועיון במאגרי מידע
      עו"ד לירז מאיר | 16/01/2023 00:05

      פלוני יקר,

      משאלתך אני מבינה כי ההליך מתנהל בבית הדין לעבודה, ועל כן הייתי מפנה את שאלתך אל פורום לדיני עבודה. בכל אופן, העובדה שבית המשפט מתעלם מבקשתך, לא מחייבת כי בית משפט עושה זאת במזיד, פעמים שעומס העבודה של בית המשפט מביאה את השופט או הרשם לשכוח בקשות. אתה יכול לפנות בבקשה נוספת לבית המשפט תחת הכותרת "בקשה ליתן החלטה לבקשה מיום..." ואף לברר עם המזכירות אם השופט ראה את הבקשה.

      לעניין הצו, קיימים הליכים מקבילים, וניתן לבקש לעיין בסרטונים גם על פי הזכויות הנובעות מחוק הגנת הפרטיות, וכן ניתן לפנות בבקשה מתאימה למשטרת ישראל להוריד את הסרטונים.

      לעניין מניין שישים הימים, משטרת ישראל לא דווקנית בנושא זה וניתן להגיש בקשה גם לאחר שעוברים מניין 60 ימים.

      בברכה,

      לירז מאיר, עו"ד

      מנהלת פורום פלילי

      טלפון: 052-6612372 ; מייל:adv.liraz@gmail.com