הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

התייחסות לטקסט

  • שימוש במוסד רשמי בספר מסחרי
    שי | 23/09/2022 16:40

    שלום רב,

    הנני כותב ספר ובספר אני מעוניין לתאר אירוע שמתרחש בסניף דואר. לשם כך אני מציין שמדובר בסניף דואר וכן את העובדה שהדמות ניגשת לאשנב כל ומבצעת פעולות מסוימות (איסוף חבילה, תשלום על הזמנה וכו') וכדומה. אולם, אני לא משתמש בשם הרשמי - "דואר ישראל" או מציין אלו שהם פרטים שמתייחסים לעובד או סניף ספציפי אלא הכל נעשה באופן כללי. האם מבחינה חוקית זה בסדר לתאר אירוע שכזה או שיש לקבל אישור מהמוסד המתואר - במקרה זה רשות הדואר?

    ,בתודה מראש

    • התייחסות לטקסט
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/10/2022 17:38

      שלום רב,

      על פניו אני לא רואה בעיה ואולם אני לא יכול להתייחס - משפטית -  לטקסט כלשהו מבלי שקראתי אותו.