לאיפה שולחים את הדוחות במסגרת ההליך?

  • שאלה
    בן | 19/09/2022 21:26

    שלום

    אשמח בבקשה לעזרה

    בשעה טובה תוכנית פרעון למשך שלוש שנים על סך 1000 בחודש, אני אמור לשלוח דוחות כל חצי שנה לא הבנתי איזה דוחות ולאן אני אמור לשלוח

    • לאיפה שולחים את הדוחות במסגרת ההליך?
      עו"ד נילי רובינוב | 09/11/2022 19:44

      שלום וברכה,

      שמחתי לשמוע שניתנה לך תוכנית פרעון ואתה יוצא לדרך חדשה.

      במסגרת תוכנית הפירעון נקבע לך,כפי שציינת, תשלום חודשי בסך 1,000 ש"ח והגשת דוחות אחת לחצי שנה. מדובר בדוחות הכנסות והוצאות לכל חודש, בדיוק עפי שהגשת עד כה (או היית אמור להגיש) מצ"ב לנוחיותך את הטופס הנדרש:

      https://www.gov.il/BlobFolder/service/bi_monthly_report_about_incomes/he/Income-Expenditure-Report.pdf

      את הדוחות יש להגיש במסגרת מערכת ממו-נט, ולנוחיותך צירפתי לך קישור:

      https://apacforms.justice.gov.il/home/InsolvencyIndex

      חשוב לשמור את כל הקבלות וההוצאות ולסרוק הכל ביחד לדוח.

      בהצלחה!

      אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי מחייב.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com