האם ניתן לשנות תוכנית פרעון שנקבעה לחייב?

  • שינו החלטת שופט
    עובדיה | 19/09/2022 16:48

    שלום רב.השופט החליט על הסדר תשלומים קבועים לסגירת החוב כשרציתי לסגור את החוב צד התובע אינו מסתפק בכך ואינו מוכן שאשלם בטענה שיש לי בעתיד תביעה על תאונת עבודה משנת 2016 ובקש לערר במידה שאקבל כסף מהביטוח עו"ד שמייצגת אותי לא ממש נלחמת על מנת לסיים סוגייה זאת.האם זה נכון לעשות כך?ולגביי העו"ד האם היא פועלת כשורה בנושא?אשמח לתשובה מובנת.

    • האם ניתן לשנות תוכנית פרעון שנקבעה לחייב?
      עו"ד נילי רובינוב | 09/11/2022 19:36

      שלום וברכה,
      ככל וניתנה החלטה על ידי בית המשפט המוסמך ונקבעה תוכנית פירעון, הרי שדרך המלך לשנות את החחלטה היא בהגשת ערעור או בקשה לעיון מחדש בהחלטה.

      ככל ואתה סבור שעו"ד המייצגת אותך בהליך אינה פועלת כשורה, אתה יכול לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מחייב אצל כל עו"ד הבקיא בתחום, לרבות החלפת ייצוג.

      יובהר כי אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי מחייב.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com