האם ניתן לקבל הפטר מידיי?

  • האם ניתל לקבל הפטר מיידי.אם בתי אם אוטיזם.?
    אבי | 17/09/2022 11:51

    שלום רב

    אני בתחילת  תהליך חדלות פירעון.שאלתי היא כזו

    בתי מאובחנת על הספקטרום אוטיזם.האם בנסיבות אלו ניתן לקבל הפטר מיידי?

    או הפטר ללא קנס?

    יש לי רכב במימון.הרכב משמש ברוב היום לצרכי הילדה.ולעבודה .האם ידרשו להחזיר את הרכב.או שננתן בנסיבות אלו להשאירו?

    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

    תודה אבי

    • האם ניתן לקבל הפטר מידיי?
      עו"ד נילי רובינוב | 18/09/2022 10:39

      שלום וברכה,

      צר לי לשמוע שבנוסף לאתגרי היום יום בגידול הילדה שנמצאת על הספקטרום, נקלעת לחובות ונאלצת להיכנס להליך.

      על מנת שיהיה ניתן לתת תשובה עניינית, יש לבחון את מצבך הכלכלי, כושר השתכרותך והחובות שצברת.

      אני ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד הבקיא בתחום על מנת שיבחן את מצבך ויוכל לתת לך חוות דעת מחייבת אודות ניהול ההליך.
      אין האמור לעיל מהווה ייעוץ משפטי מחייב.
      בהצלחה בגידול הילדה ורק בריאות..

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטות רגל

      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com