תשלום לעירייה

  • שאלה דחופה בנושא הפטר חלוט
    ענת | 03/09/2022 19:01

    שאלה דחופה , אני אחרי קבלת הפטר חלוט לפני מ'ס שנים ,לפני שבועיים קיבלתי מכתב מהעירייה על חוב ישן נושן , והם מציינים ומודעים שהחוב היה לפני צו כינוס ומודעים שקיבלתי הפטר , אבל למרות זאת טוענים שיש חוב קיים , ובנוסף מציינים לאור קיומו של הפטר חלוט מוקפאים הליכי הגבייה לגביית החובות , ומציינים קיומו של הפטר חלוט מהווה מחסום דיוני המונע מהעירייה להמשיך בהליכי גביית החוב , אך אינו מבטל את החוב עצמו , כתבתי לתלונות הציבור בעירייה שכל החובות היו כלולים בהליך הפש''ר ושילמתי את חובי בהתאם למה שבית המשפט קבע ועל כך כל התיקים סגורים וקיבלתי הפטר ,

    לפני יומיים קיבלתי מהם מכתב ממחלקת שומה בעירייה שעלי לפנות לאגף הגבייה להסדרת החוב , אני פשוט בהלם מוחלט מה עושים ?

    • תשלום לעירייה
      עו"ד קובי צאיג | 15/09/2022 12:52

      שלום רב!

      יש חובותש אינם נכנסים תחת הליך חדלות פירעון ובניהם חובות לעירייה בגין קנסות חנייה. החובות הללו מוקפאים עד לסיום ההליך אולם לאחר מכן יש להגיע להסדר עם העירייה

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com