הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

אזרחות גרמנית

  • קבלת אזרחות גרמנית
    ברכה | 25/08/2022 23:03

    שלום,
    אני מתגוררת בישראל ואזרחית ישראלית,
    סבתא שלי (ז"ל) נמלטה כנערה מגרמניה (ללא ההורים שנשארו מאחור) לפני מלחמת העולם השנייה וברצוני לקבל כצאצאית...אזרחות גרמנית (אין לי תיעוד של תעודת זהות שלה אך כן מספר מסמכים אחרים).
    יש לי קרובים בגרמניה שמוכנים לסייע לי במציאת משרד עו"ד בגרמניה שמתמחה באזרחות גרמנית והם מוכנים לסייע לי בפגישות וכו' אם נדרש.
    שאלתי האם מבחינת עלות או קיצור לוח זמנים לקבלת אזרחות או בהיבט יכולת תחקור מסמכים עדיף שאשתמש (בסיוע שלהם) ואפנה לעו"ד במשרד גרמני או שלא אקבל את הצעתם ואפנה לעו"ד בישראל (שמתמחה באזרחות גרמנית) ?
    תודה מראש.

    • אזרחות גרמנית
      עו"ד נופר בר | 08/09/2022 13:30

      שלום לך,

      הפורום הזה דן באזרחות ומעמד בישראל בלבד.
      על כן, השאלה שלך לא רלוונטית לפורום הזה.

      שיהיה בהצלחה

      בברכה,

      נופר בר, עו"ד

      מנהלת פורום הסדרת מעמד ואזרחות

      החשמונאים 115, תל אביב
      טלפון: 054-4465055 ; מייל: nufarb@nbar-law.co.il