פסק דין שלא הוגש לביצוע אל מול חייב שבחדל"פ

  • חוב
    רובי | 28/07/2022 12:59

    לפני 5 שנים ניתן פסק דין  כספי נגד אדם לטובתי.

    לא פתחתי תיק הוצלפ עדיין.

    התברר לי שהוא היה בהליכי פשיטת רגל שהתחילו לפני 3 שנים והסתיימו בהפטר לפני כמה חודשים

    האם החוב הזה כלול בהפטר ? למרות שלא פתחתי תיק הוצלפ ולא ידעתי על הפש"ר ואל הגשתי תביעת חוב?

    או כיון שפסק הדין לא טופל עכשיו ניתן לתבוע?

    מה ניתן למעשה לעשות בנידון החוב?

    • פסק דין שלא הוגש לביצוע אל מול חייב שבחדל"פ
      עו"ד קובי צאיג | 18/08/2022 10:17

      שלום רב!

      ככלל כל מי שפונה להלכי חדלות פירעון חייב לכתוב בבקשה את כל בעלי החוב שלו ולשלחו להם בדואר רשום עם אישור מסירה את צו פתיחת ההליכים. ככל שמי שחייב לך כסף לא עשה זאת יכול להיותשיש לך עילה לתובע אותו

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com