נא הפנו שאלתכם לפורום דיני חוזים או פורום צרכנות

  • המנהדס התחייב להגיש בקשה להיתר חלפו כשבעה חודשים ו
    הפרת הסכם אלי כוכבי | 31/05/2022 15:32

    אני זוג קשישים בני 83 נכים סיעודיים וניצולי שואה . במסגרת המוגבלויות שלנו החלטנו לבנות לנו מעלית בביתנו כדי להקל עלינו ולמנוע עלייה במדרגות. פנינו למהנדס שהבטיח להגיש עבורנו בקשה לוועדה המקומית לתיכנון ובניה לצורך קבלת היתר בניה . הפקדנו בחשבונו הפרטי מקדמה ע"ס 2340 ש"ח. חלפו מעל לשבעה חודשים והוא מושך אותנו מורח אותנו מהיום למחר ברטואל חוזר ונשנה , ומתחמק מהגשת הבקשה. בינתיים המעלית כבר נבנתה והיא בשימוש לאחר אישור מחלקת התקנים.

    הבן אדם מסרב להחזיר לנו את המקדמה כדי שנוכל לגשת למהנדס אחר. ואנחונ תקועים איתו . בבירור קל מסתבר שאנחנו לא היחידים שנעקצנו על ידו.

    • נא הפנו שאלתכם לפורום דיני חוזים או פורום צרכנות
      עו"ד עדי רחמים | 01/06/2022 14:56

      שאלה זו אינה מתאימה להתברר בפורום זה.

      נא הפנה שאלתך לפורום חוזים/צרכנות באתר.

      בברכה,

      עדי רחמים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      המכבים 22א, הוד השרון
      טלפון נייד: 050-6679988 ; מייל: adirahamim.law@gmail.com