האם ניתן לפרסם הודעה פרטית בוואטסאפ?

  • פרסום הודעת וואטסאפ פרטית
    חן | 14/05/2022 01:21

    שלום

    לאחר התעסקות מאוד ארוכה עם בעלים של בית עסק, הורדתי תגובה מילולית מגוגל (כדי להמנע מהמשך התעסקות עם בית העסק). השארתי את ציון הכוכב האחד בגוגל. לאחר מכן בקשתי מהבעלים להוריד תגובה שהיא כתבה עלי (תגובה מלאה בטעויות אותן הוכחתי לה). היא הורידה את התגובה.

    הבעלים בקשה ממני בהודעה אישית בוואטסאפ להוריד את ציון הכוכב האחד ולאחר שלא הגבתי היא כתבה לי הודעה נוספת שבה היא אומרת שאם לא אוריד היא תכתוב תגובה נוספת והיא כנראה לא תהיה נעימה לי.

    להרגשתי היא מנסה לאיים עלי.

    האם מותר לי לפרסם צילום מסך של ההודעה הזאת אם היא תפרסם משהו נוסף? מותר לפרסם הודעה פרטית בוואטסאפ שנשלחה אלי?

    תודה

    • האם ניתן לפרסם הודעה פרטית בוואטסאפ?
      עו"ד אורי שורר | 19/05/2022 00:43

      חן שלום,

      מפנייתך ניתן לומר כי יש בזכותך לפרסם את ההודעה שקיבלת מבית העסק.

      יחד עם זאת, על הפרסום להיות במידה סבירה ולא במטרה לפגוע בבית העסק.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דוד המלך 1, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il