הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

שאלה בנוגע להליך בבית דין רבני

  • שאלה בנוגע להליך בבית דין רבני
    משה | 01/03/2022 13:47

    שלום רב. השאלה מתחלקת לשניים. 1מה זה אומר מושג הקפאת הליכים בבית דין רבני.

    2 במידה ונקבעו מזונות זמניים. וללאחר מכן הוגשה בקשה מטעם הצדדים להקפיא את ההליכים בבית הדין לחצי שנה. ובית הדין הוציא החלטה שבא נרשם "לפנינו בקשה להקפאת הליכים לחצי שנה אין בית הדין נוהג להשאיר תיק פתוח מעל 60 יום, לכן התיק ישאר פתוח עוד 60 יום." האם סגירת התיק לאחר מכן ביטלה את המזונות הזמניים?

    תודה רבה