האם ניתן להתנגד למכירת הדירה במסגרת ההליך?

  • ניסיון מכירת דירה פעם שניה
    איתי | 08/02/2022 14:02

    הנאמן ניסה למכור את דירתי אבל בית המשפט לא אישר היות והצעתי סכום גבוה יותר לפדיון, כעת הם מקשים עלי ולא מקבלים את הצעת הפדיון הם רוצים שוב להוציא את הדירה היות ושוויה עלה, האם התנהלות כזאת לא הגיונית מאפשרת לי להתלונן עליהם אצל המפקח על הנאמנים? האם יש סיכוי שבית משפט יקבל את הבקשה? במידה וכן האם כדאי להגיש ערעור?

    • האם ניתן להתנגד למכירת הדירה במסגרת ההליך?
      עו"ד נילי רובינוב | 14/03/2022 12:29

      שלום וברכה,

      צר לי לקרוא את התסכול שעולה משאלתך ביחס להתנהלות בעל התפקיד במסגרת ההליך שאתה מצוי בו.

      חשוב להדגיש שתפקידו של בעל התפקיד הוא להגדיל כמה שיותר את הסכום שייצטבר בהליך במסגרת שהותך בו- בין על ידי דרישה למיצוי כושר השתכרותך במלואו ובין על ידי מכירת או פידיון נכסים ברי מימוש במסגרת ההליך.

      שאלתך מורכבת מאוד ולא ניתן להשיב עליה במסגרת זו שכן יש לבחון נתונים נוספים כגון שווי הדירה כיום, מצבך האישי, יכולת הפידיון שלך כיום ועוד נתונים לכן עליך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מעו"ד הבקיא בתחום שייבחן את מכלול נסיבותיך האישיות.

      לעניין שאלתך ביחס לערעור או הגשת תלונה - תמיד ניתן להגיש תלונה או ערעור, השאלה שיש לבחון היא הכדאיות וסיכויי הבקשות להתקבל ועל כך ניתן להתייחס רק כאשר ייבחנו מכלול הנתונים האמורים לעיל.

      האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב.

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד

      מנהלת פורום פשיטות רגל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com