תאונת דרכים והיעדרות מהעבודה

  • אישו מחלה .מומלץ על מנוחה .
    סנו | 24/10/2021 04:34

    שלום. אני עובד בחברת ניקיון עבודה קלה מאוד . ריקון פחים ושטיפה קלה . הייתה לי תאונת דרכים בשבת .בא רופא מומחה הוציא לי תעודת אישור מחלה בא מומלץ על מנוחה , וטיפול פיזוטרפיה . לא הודעתי למעביד על התאונה ועל ימי המחלה . כי אני עובד בעבודה קלה וזה לא פוגע בי ובעובדים אחרים . האם זו עבירה לא להודיע למעביד ? האם זו עבירה לעבוד בימי מחלה בא מומלץ על מנוחה .

    • תאונת דרכים והיעדרות מהעבודה
      עו"ד ערן אלזם | 27/10/2021 11:29

      שלום,

      בנוגע ליחסים בינך לבין המעביד והעובדה שלא סיפרת שאתה בימי מחלה - עליך להפנות את השאלה לפורום תאונות עבודה באתר (על אף שאני לא רואה בזה בעיה כלשהי).

      מכל מקום, לידיעתך - אתה זכאי לפיצוי בגין הפגיעה הגופנית גם אם לא נעדרת מהעבודה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com