מכירת רכב הרשום ע"ש אחד מבני הזוג

  • רכוש אחרי פרידה
    רינת | 21/11/2018 09:24

    בני פרוד מאשתו כבר 3 חודשים פרודתו עזבה את הבית ולקחה כל הציוד,הריהוט מהבית כולל האוטו שרשום על שם בני ועברה לגור ביחידת דיור אצל אחותה. השאלה שלי האם בני יכול ללכת לקחת את האוטו ולמכור אותו?

    • מכירת רכב הרשום ע"ש אחד מבני הזוג
      עו"ד מיקי חשמונאי | 22/11/2018 18:34

      רינת שלום,

      שאלת מכירת הרכב, נוגעת לאסטרטגיה הכוללת של ההתנהלות, לאור הנסיבות שנוצרו, עקב עזיבת האשה והיא רק חלק אחד, ממכלול הצעדים אשר על בנך לנקוט.
      לכן חשוב מאוד שיפנה בדחיפות (!!) לייעוץ אישי, אצל עו"ד העוסק בדיני משפחה, בטרם יעשה צעד כלשהו.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה

      מת"מ -  'בית טופז' קומה 5
      רח' נחום חת 5, חיפה
      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il