בגדול כן

  • תקופת ההתיישנות להגשת תלונה על עבירת תנועה
    הוכדורף | 27/10/2018 19:31

    ניגשתי להגיש תלונה על עבירת תנועה בתחנת המשטרה ,עבירה שבוצעה לכאורה בקיץ 2017. השוטר אמר שיקח את התלונה ,אבל ההיא תיגנז כי היא ישנה מדי, והוא טען כי תקופת ההתיישנות של עבירת תנועה היא שנה. העבירה מתועדת על דיסק (מצלמת דרך).

    האם דברי השוטר אמת?

    • בגדול כן
      אבי | 28/10/2018 08:43

      ובקטן:
      תקופת התיישנות על עבירת תנועה לרכב בבעלות פרטית עד 4 חודשים
      לרכב בבעלות חברה עד שנה

    • כן
      יעקבי | 28/10/2018 21:53

      שלום הוכדורף,
      חלפה שנה מיום ביצוע עבירת תנועה לא יוגש בגינה כתב אישום.