חיסיון

  • הטלת חיסיון על כתב תביעה עם הגשתו
    אלי | 18/10/2018 20:53

    שלום,
    ברצוני להגיש תביעה נזיקית שמצורפים לה נספחים שחל עליהם צו חיסיון (קיבלתי אישור מבית המשפט שהטיל את החסיון על המסמכים להגיש אותם בתביעה הנזיקית), ואני מעוניין שכתב התביעה הנזיקית  יהיה חסוי מיד במועד הגשתו (עוד בטרם ימסר לצד שכנגד) כדי שהנספחים לא יפורסמו לציבור, האם הדרך הנכונה לעשות זאת היא להגיש חד עם הגשת כתב התביעה בקשה נפרדת  לביהמ"ש להטלת חיסיון במעמד צד אחד? או שצריך קודם למסור את כתב בתביעה לצד שכנגד בכדי שביהמ"ש יקבל את תגובתו?
    לתשובתכם אודה.

    • חיסיון
      גלעד סער עו"ד - כלכלן | 21/10/2018 15:31

      אלי,

      על מנת שלא לרוקן את הבקשה לחיסיון מתוכן, פנה קודם לבית המשפט כדי לקבל את הצו ורק לאחר מכן תמציא את התביעה לצד שכנגד.

      בברכה,

      גלעד סער, עו"ד-כלכלן
      מנהל פורום בתי משפט

      מנחם בגין 12, רמת גן
      טל': 03-5460383 ; מייל: gilad@gsaarlaw.co.il