פגיעה ברכב בחנייה משותפת

  • תביעת שכן
    גל | 12/10/2018 13:13

    יש לי שכן שיש לו חנייה בצמוד לחנייה שלי הוא אינו מחנה שם וחנייה זו נותרה לפולש מדירה שמשכיר בבניין ,אלה הפולשים פוגעים לי ברכבים שלי ,כשבעל הדירה מתעלם האם אפשר לתבוע את בעל החנייה על זה שהוא מתיר לכל אחד להחנות ופותחים את הדלתות על הרכבים שלי האם אפשרי לקבוע חד משמעית דרך מפקח לבתים משותפים או עורך דין לעשות צו עשה שלא יחנו שם עד שבמשותף להתקין  להציב גדר הפרדה בין המכוניות ?

    • פגיעה ברכב בחנייה משותפת
      עו"ד גיל קראוס | 15/10/2018 14:38

      צהריים טובים,

      הבקשה שאתה מבקש להגיש נגד השכן היא לא פשוטה.

      קודם כל אתה צריך להציג ראיות ברורות שהם אכן אלו שפוגעים ברכבך.

      לאחר מכן תוכל לנסות ולפנות למפקחת בתביעה לצו עשה, אבל התביעה להערכתי צריכה להיות מוגשת נגד הפולשים או לפחות גם נגד הפולשים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il

      • אכן כן יש צילומים ווידאו
        גל | 19/10/2018 14:20

        שהם חורטים את הדלתות של הרכב וגם וידאו שבו הפולש מאיים ואלים ורוצה לשבור את הרכבים שלי וכך נשמע מהוידאו כך שיש המון חומרים שהם אשמים בנזקים שנגרמים ברכבים שלי בחניה שלי ,כשהם פולשים לחנייה שלא שייך להם ,כמובן שיש דין של מעלה ויסבלו כל ימי חייהם על התנהלותם המופרעת ובכל זאת שאלתי אם אפשר את כל הגורמים לתבוע ולא רק את הפולשים המשוגעים

        • פגיעה ברכב
          עו"ד גיל קראוס | 22/10/2018 14:33

          אתה יכול לנסות ולתבוע את כל המעורבים, אבל לטעמי מאחר ומדובר בנזק שידוע מי גורם לו, הדברים יתנהלו בעיקר מול הפולשים.

          בכבוד רב,

          גיל קראוס, עו"ד
          מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

          שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
          טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il