לא

  • המרת דוח להזארה
    ליעד עגמי | 05/10/2018 15:33

    שלום רב,
    לפני שנתיים לערך עצר אותי שוטר על עקיפה בקו רציף.
    לבסוף השוטר נתן לי רק דו"ח אזהרה.
    אתמול תפס אותי שוטר על מהירות 138 קמ"ש (בדוח נרשם 133 קמ"ש) בכביש 431 שמותר לנסוע בו 100 קמ"ש. לאחר שהשתי בביצוע העברה קיבלתי דו"ח ע"ס 750 שקל ו 8 נקודות.

    יש לי רישיון נהיגה למעלה מ 10 שנים, ללא דוחות ונקודות כלל מלבד הזארה שקבלתי כאמור לפני שנתיים.

    האם אני עומד בתנאים להמיר את הדוח של המהירות לאזהרה נוספת?

    תודה מראש על העזרה,

    • לא
      אבי | 05/10/2018 20:11

      אחד הקריטריונים הוא 5 שנים אחורה ללא רישום תעבורתי
      לדבריך, לפני שנתיים קבלת דוח התראה.

    • לא
      יעקבי | 06/10/2018 21:54

      שלום ליעד.
      מאותה סיבה שכתב אבי.