רשלנות בטיפולי שיניים

  • רשלנות בטיפולי שיניים
    ילנה | 29/09/2018 21:25

    פניתי למספר עורכי דין עם הסיפור שלי, אחד מהם גם רופא שיניים במקצועו. כבר התייאשתי. זה שרופא שיניים אחרי עיון בחומר שנשלח לו ענה לי שאינו מעוניין לטפל במקרה בלי שום הסבר למה. אבל המליץ לי לפנות לעורך דין אחר רצוי שהוא גם רופא שיניים. אין הרבה כאלה באזור שלי. האם יכול להיות הסיבה לסירוב לטפל במקרה היא שהרופאים עליהם התלוננתי הם ייועצים/חברים של אותו עורך הדין לכן הוא לא יכול לתבוע אותם? הוא לא אמר לי שלא רואה רשלנות ולכן לא מעוניין לטפל. ככה יוצא שכל אחד שאפנה עליו יסרב לטפל בי, הם כולם מכירים אחד את שני במיוחד הרופאים. פניתי לעורכת דין אחרת שאינה רופאה, אצלה תואר שני במשפטים והיא עוסקת ברשלנות רפואית. אחרי שליחת החומר היא הזמינה אותי לפגישה כדי לעבור על הדברים החשובים ואת כל החומר היא תקרא אחר כך. בזמן הפגישה במשרד היא הציע לי 2 אפשרויות: 1 - אני בעצמי הולכת עם החומר לרופא שיניים שיקבע אם קיימת רשלנות עבור כ 1000 ש"ח ואחר כך היא תטפל במקרה. 2 - אני משלמת לה 2000 ש"ח והיא בעצמה עוברת על כל החומר מסדרת אותו ומתייעצת עם הרופאים. השאלה בשביל מה אני צריכה עורכת דין כזאת? היא לא רוצה מקרה אלא רוצה כסף. כלומר היא תבקש ממני כסף על כל דבר גם בהמשך ולא ידוע אם ככה נזכה בבית המשפט. עורכת דין שלישית שאינה רופאה, יש לה תואר ראשון במשפטים והיא עוסקת יותר דווקא בשיניים, עברה על החומר. היא בינתיים לא נתנה לי תשובה, אמרה כדי לתת לי תשובה היא תתייעץ עם המומחה. אני ממתינה לתשובתה אבל כבר התרגלתי לא לפתח ציפיות. איך אתם ממליצים לחפש ולבחור עורך דין באופן נכון? כמה זה חשוב מה התואר שלו במשפטים? ניסיון עבודה במערכת בריאות? ניסיון עבודה עם רופאי שיניים? כמה זה חשוב שעורך הדין יהיה גם רופא שיניים במקצועו? אולי כדאי לחפש אותו רק לא באזור בו אני גרה/קיבלתי טיפול?
    אודה על העזרה
    מבקשת לא לפרסם את השאלה שלי בפורום אלא לענות לי במייל או בשיחה טלפונית