הבהרה

  • דוח מהירות , האם תקין?
    שחר | 27/08/2018 20:07

    שלום רב,
    קיבלתי דוח על מהירות במקום שמותר ליסוע בו 70 , על כך שנסעתי על 100 ,
    בדוח שנשלח אלי הבייתה כתובת מקום העבירה שונה מהכתובת שרשומה בדוח שהשוטר נתן לי ,
    האם זו עילה לביטול ? תודה מראש.

    • הבהרה
      יעקבי | 27/08/2018 22:35

      שלום שחר,
      קיבלת דו"ח ביד משוטר באותו מקום ובאותה שעה הרשומים בדו"ח?
      אם כן, לגבי הדו"ח השני אפשר שמדובר בטעות סופר (או טעות הקלדה).

      • דוח במקום
        שחר | 27/08/2018 22:42

        את הדוח קיבלתי משוטר שתפס אותי על לייזר ב 100 קמש ,
        בדוח שהשוטר נתן לי מקום העבירה נכון
        אך בדוח שנשלח אלי הבייתה מקום העבירה רשום בריוב אחר , השאלה היא האם יש עילה לביטול בעקסות הטעות הנל
        תושה והמשך ערב טוב

        • האם אהת בטוח שזה אותו דוח?
          אבי | 28/08/2018 12:37

          כי אם קבלת ליד וחתמת עליו הוא נסרק למערכת, אין אפשרות תלקן או לשנות אותו (שרשרת הראיות המשפטית...) ושעוןהתשלום מתחיל לתקתק.

          • מה לא ברור במה שכתבתי??
            שחר | 28/08/2018 12:44

            אסביר שוב כי נראה לי שלא הבנת
            קיבלתי דוח משוטר תנועה , לא חתמתי דבר על הדוח  (ממתי חותמים על דוח) בדוח שהגיע לי הבייתה מקום העבירה שונה , רשום שם של רחוב אחר מהדוח המקורי
             שאלתי אם אפשר לבטל את הדוח בעקבות כך .
            תודה ויום טוב

            • הכול לא ברור, אבל מה זה משנה?
              אבי | 28/08/2018 15:38

            • אם קבלת ביד דוח משוטר (אין חשיבות האם חתמת
              חיים | 28/08/2018 17:53

              או לא על הדוח) על אותה עבירה לא תקבל בדואר דוח נוסף. אם קיבלת בדואר דוח תבדוק האם מספרי 2 הדוחות זהים, יתכן ולא ואז מדובר על 2 עבירוצ ו2 דוחות שונים.
              אגב, לא חובה אבל על קבלת הדוח משוטר אמורים לחתום

              • שלחתי בקשה להמרה לאזהרה
                שחר | 28/08/2018 20:21

                מה שקיבלתי בדואר זה הסרוב להמרה לאזהרה
                ואיתו שעלי לשלם את הדוח אך בדוח שקיבלתי בדואר הכתובת שונה

                • תמהר לשלם לפני שיעברו 90 יום. זה ייצא לך הכי זול
                  אבי | 29/08/2018 08:11

                  אין עילה לביטול הדוח

                  • האם אתה בטוח??
                    שחר | 29/08/2018 11:27

                    הרגע דיברתי עם עורך דין ונאמר לי שיש עילה לביטול
                    למה להטעות ??

                    • בוא נראה איך העו"ד מבטל לך את הדוח?
                      חיים | 29/08/2018 11:59