דוח תנועה שלא התקבל

  • דוח תנועה שלא התקבל
    שמעון עפרוני | 23/08/2018 13:34

    היי
    לפני יומיים התקשרתי לאגף הגבייה ע"מ לשלם קנס שקיבלתי עקב נסיעה ללא חגורה לפני כשבועיים.
    נאמר לי ע"י הנציגה שהיא איננה מוצאת את הדוח במערכת, אך שיש לי דוח ישן יותר מעברה שבוצעה בתאריך 29.04.2018 על נהיגה במהירות שהיא בין 21-30 קמ"ש מעל המותר בפ"ת (מצלמת מהירות ככל הנראה).
    מכיוון שלא הגיע אליי שום התראה או הודעה על דבר הדו"ח הייתי בהלם, כמו כן הוסיפה הנציגה שאם לא אשלם בימים הקרובים, הדוח יצבור קנסות ופיגורים. אנחנו מאד מסודרים, ואם הייתה מגיעה אלינו הודעה כזו או הודעה על דואר רשום, היינו ניגשים לאסוף אותה ומשלמים בזמן.
    מה עליי לעשות? הנציגה הפנתה אותי לדבר בטלפון עם המשטרה על כך...אך יש לי הרגשה שזה לירות לעתמי כדור ברגל.
    תודה רבה