עצם זר בתוך מזון - הגשת תביעה

  • ברזל בתוך המבורגר
    רועי | 14/08/2018 13:54

    שלום, הזמנתי משלוח ממסעדת המבורגרים מפורסמת ובעת שנגסתי את הביס הראשון חשתי עצם בלתי מזוהה וכשהבטתי אל התוך ההמבורגר גיליתי להפתעתי הרבה חתיכת מתכת גדולה בגודל של אצבע ממש בתוך ההמבורגר ממש כחלק מקציצת הבשר. פניתי אל המסעדה בעניין ואלו ניסו להתחמק מאחריות וטענו שיכול להיות שזה היה בלחמנייה ולא בהמבורגר, מה שלא נכון מכיוון שהמתכת הייתה ממש בתוך ההמבורגר וכחלק בלתי נפרד ממנו. בנוסף הם ביקשו ממני להביא להם את המתכת לבדיקה ואני סירבתי מחשש שהם יעלימו את המתכת או יחליפו או כל דבר אחר על מנת להתנער מאחריות.
    שאלתי היא האם אני חייב לתת להם את במתכת לבדיקה ואם לא אז כאשר אתבע אותם זה ייראה לא טוב שלא נתתי להם לבדיקה או שזה בסדר ורק בבית משפט אוכל להראות את המתכת ואינני חייב לתת למסעדה לבדיקה? יצוין שיש ברשותי תמונות של המתכת בתוך ההמבורגר ואף שלחתי להם את התמונות ובכל זאת הם מתעקשים לקבל לידיהם את המתכת לבדיקה.
    אשמח מאוד לתשובה פרטנית.
    תודה מראש.

    • עצם זר בתוך מזון - הגשת תביעה
      עו"ד ערן אלזם | 14/08/2018 14:25

      רועי שלום,

      שאלתך נוגעת לעניין טקטי בניהול התביעה, לצערי הרב אין לי אפשרות להשיב לה במסגרת הפורום.

      אני ממליץ כי תפנה לקבלת ייעוץ מקצועי ופרטני מעו"ד לעניין אופן ניהול התביעה, לאחריו תוכל לקבל החלטות.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com