האם ניתן לבטל חופשה בחו"ל עקב סיבות לא צפויות?

  • ביטול חופשה שהוזמנה דרך האינטרנט
    שי זילברשטיין | 20/08/2018 16:20

    שלום,
    רכשתי דרך האינטרנט חופשה בחו''ל, אני צריך לבטל את הטיסה עקב דבר לא צפוי.
    שירות הלקוחות שלהם אומר שלא ניתן לבטל ולקבל את הכסף בחזרה. האם יש דרך שאוכל לקבל את התשלום בחזרה ?

    • האם ניתן לבטל חופשה בחו"ל עקב סיבות לא צפויות?
      עו"ד אבי קיסוס | 21/08/2018 22:07

      כמה זמן עבר? מתי החופשה מתחילה?
      ככל שההזמנה נעשתה מחברה שמקום מושבה בארץ חלים עליה דיני הגנת הצרכן הישראלי ואז ניתן לבטל תוך 14 ימים מיום ההזמנה ובלבד שביצוע ההזמנה נועד לתקופה העולה על 7 ימים מיום הביטול (לצורך הדוגמא; אדם הזמין חופשה ב 1.8 לתאריך 1.9, הוא יהיה זכאי לבטל את ההזמנה עד ה 15.8, אך אם אדם הזמין חופשה בתאריך 1.8 לתאריך 15.8 אז המועד האחרון לביטול יהיה 8.8).
      ככל שמדובר בהזמנה שנעשתה מחברה שמקום מושבה בחו"ל הרי שיחולו תנאי הביטול בהתאם להוראות חוקי המדינה בה היא רשומה, ועליה לפרט מידע זה באתר שלה.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il