מצלמת א-3 האם ניתן להתחשב בעברו הנקי של הנאשם?

  • דוחות מהירות
    אריק | 18/08/2018 08:22

    שלום רב
    קיבלתי שני דוחות מהירות על סך 3000 ש"ח כל אחד
    הדוחות הופקו מאותה מצלמה והדוחות הגיעו בסמיכות אחד לשני
    המהירות הייתה 105 קמ"ש במקום 70 קמ"ש

    הסכום נגזר בשל העובדה שזו מכונית ליסינג

    האם יש טעם לבקש להשפט מהטעם שאין הגיון במיקום המצלמה שבכביש מהיר וארוך שבו מותר לנסוע 100 קמ"ש הורידו למקטע של 300 מטר את המהירות ל 70 קמ"ש

    האם עומדת לזכותי הגנה שאני נהג ותיק שעושה 40 אלף ק"מ בשנה עם תיק נקי כמעט לחלוטין מעברות ?

    מעוניין לדעת האם כדאי ללכת להליך משפטי או פשוט לשלוח יד לכיס לשלם 6000 ש"ח

    • מצלמת א-3 האם ניתן להתחשב בעברו הנקי של הנאשם?
      עו"ד אורית כהן | 18/08/2018 12:21

      אריק שלום.

      לשאלתך..יש גם יש טעם לבקש להישפט,ויתכן שהתובע אף יתחשב בעברך הנקי ויפחית מעט מהמהירות כך שירשמו לחובתך פחות נקודות. קח בחשבון שבשתי העבירות אתה צובר 16!!  נקודות..קורס נהיגה מונעת בסיסי.
      במקרים מסויימים אף התחשבו בימ"ש בטענה שהמהירות לא תואמת את תנאי הכביש..הכל תלוי על איזה תובע ושופט תיפול.
      הייתי ממליצה לך מאד לקחת עורך דין מומחה לנושא מצלמות א-3 שידע להפיק מנתוניך ונתוני הכביש את המירב לטובתך. אמנם מדובר בעלות לא קטנה אך שווה.

      מקווה שעניתי לך,ובכל שאלה נוספת אני כאן.

      שבת שלום

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaw.com

    • מצלמת א3-לשלם כחברה או לבקש להישפט?
      עו"ד אורית כהן | 18/08/2018 12:27

      אריק שלום.

      אני מתקנת את תשובתי הואיל ולא נתתי דעתי לכך שהואיל ומדובר בליסינג אזי אין נקודות...ולכן חד משמעית שלם את הסכום .עורך דין יעלה יותר ולא ישיג אותה תוצאה.בהצלחה

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaw.com

      • אפשר להמיר את הדוח.......
        גיא למען הבטיחות בדרכים | 18/08/2018 12:48

        אורית,
        יש אפשרות להקטין את סכום הקנס לסכום המקורי, ואז הדוח יהיה על שם הנהג וזה יהיה יחד עם נקודות........
        הוא לא חייב לשלם את הסכום הגבוה.
        השאלה בנסיבות, תנאי הכביש, שעת המקרה, מיקום המצלמה וכד'.
        אריק, לגבי המיקום, יתכן ויש סיבה להקטנת המהירות במקום, בדוק את העניין.
        היכן זה קרה?
        גיא הלוי
        <נהגו באחריות! המשפחה מחכה לכם בבית!>