לא שולם לי שכר על יום עבודה אחרון, מה לעשות?

  • שכר שלא שולם על יום עבודה אחרון
    אילן אברמוביץ | 15/08/2018 16:19

    לפני שנתיים עבדתי בבנק מתאם חברה חיצונית.עבדתי לפי שעון נוכחות וכל חודש הגשתי דוח לחברה שלי על שעותיי.לאחר שרציתי להתפטר סיכמנו על יום עבודה אחרון והיסכמנו על תאריך 13.10, אבל על יום העבודה האחרון אי אפשר להדפיס דוח שעות כיוון שהוא מופק רק ביום שאחרי,דיברתי בזמנו עם החברה והם אמרו לרשום ידני ולהחתים מנהל וכך עשיתי.כשקיבלתי את המשכורת היה רשום שם את התאריך 13.10 ולא חשדתי בדבר, אבל עכשיו כשהגשתי תיאום מס למס הכנסה ראיתי שבכל הטפסים שהם שלחו לקרן פניסה ולמס הכנסה רשום שיום העבודה האחרון שלי היה ה 12.10!! עכשיו זה גם לא יכול להיות כי זה היה יום כיפור חחח.בקיצור לפני שבוע התקשרתי לחברה ואמרו לי לדבר אם חשב השכר, דיברתי איתו במייל והעברתי לו את כל ההוכחות שאכן עבדתי ב 13.10 והוא אמר שהוא העביר את זה הלאה(זה היה ביום חמישי שבוע שעבר),דגמתי אותו שוב ביום ראשון והוא ענה לי שביום שני שעדיין לא ענו לא..מאז לא דגמתי אותו והיום כבר יום רביעי, אני מרגיש שמסבנים אותי כמה זמן לוקח לבדוק את כל העיניין אם העברתי לו מיילים מפורשים עם סיכומים ביני לבין משאבי אנוש על יום העבודה האחרון. גם הדוח שהודפס הוא ב 13.10 ורק דרך הבנק אפשר להדפיס, וגם בשליחת הדוח קיבלתי על מילוי הדוח הידני אישור מהנהלת חשבונות...כיצד אתם ממליצים לי להתנהל מפה? לחכות עד שבוע הבא?/אולי להתקשר?/לשלוח שוב מייל?אולי להתקשר למשאבי אנוש?
    תודה.

    • לא שולם לי שכר על יום עבודה אחרון, מה לעשות?
      עו"ד צילה ניהוז | 16/08/2018 10:53

      אילן שלום,
      בהנחה שיתר הזכויות שולמו לך על פי חוק ומדובר על יום עבודה בודד, שהיה לפני שנתיים, לא הייתי משקיעה זמן רב לנושא.

      בברכה,

      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שמעון בן חמו 35/5, ירושלים
      טל': 073-7319465; מייל: tzila.n@gmail.com