זה נורא לשמוע אבל קרה לי משהו דומה

  • איך תובעים חברה המפרה את חוזה/הסכם הביטוח
    מאיר | 12/08/2018 18:25

    אני מקבל קצבה מפוליסת "עדיף" וותיקה מודל 1987 עם הבטחת תשואה וריבית מובטחת 4.25%.
    בפוליסה כתוב שתשלום הגמלא יהיה בכל חודש בראשון לחודש ...1 לכל חודש החל מהחודש בו מתחילה הגמלה להיות משולמת. זה הסכם הפוליסה. החברה דוחה את התשלום ל12 כל חודש וטוענת שאינה עוברת על חוק הכנת השכר.זה אולי נכון אבל היא מפרה הסכם. הנזק שלי מועט יחסית . איך ניתן לתבוע כך שהחברה תשלם עפ"י תנאי הפוליסה ולא איך שבא לה

    • זה נורא לשמוע אבל קרה לי משהו דומה
      אודי קורן | 30/04/2019 14:00

      אני הייתי קצת "אמיץ" ותבעתי במסגרת תביעות קטנות דרך מערכת נט המשפט בעצמי.

      תנסה ותתפלא שזה לא כזה קשה :)