שאלה שנשאלה ונענתה בפורום זה

  • לשון הרע לאחר קבלת התביעה
    עו״ד | 30/07/2018 09:22

    שלום רב, עו״ד העסיק אותי ופיטר אותי שלא כדין, הגשתי נגדו תביעה ובכתב ההגנה טוען טענות קשות כגון: גניבה, זיופי חתימות וכו׳..  מדובר בהכפשת שמי הטוב, כשהתביעה תתקבל - האם אוכל לתבוע אותו בגין לשון הרע?

    • שאלה שנשאלה ונענתה בפורום זה
      עו"ד לירן ינקוביץ | 30/07/2018 15:23

      שלום לעורך הדין השואל,

      מדובר בשאלה שנשאלה ונענתה בפורום זה (ר' תשובתי המפורטת מיום 20.7.18).

      בשורה התחתונה, כל מסמך שהוחלף במסגרת הליך משפטי, וזאת גם אם נאמר בכוונת זדון ובמטרה לפגוע, ואינני קובע דבר בעניינך, חוסה תחת הגנות חוק איסור לשון הרע ולא יוכל לבסס לך, במרביתם ככולם של המקרים, עילת תביעה.

      בברכה,

      לירן ינקוביץ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      דבורנית 8ב, נס ציונה
      טל': 054-6917337 ; מייל: liranya1@gmail.com