צו הרחקה

  • מהם ההבדלים?
    מתעניינת | 18/07/2018 09:22

    * מהם ההבדלים בין הרחקה לחודש, שנקבעה ע"י המשטרה,  בגלל איומים וניסיון לפגיעות פיסיות, ........................
    לבין צו הגנה, הניתן ע"י ביה"מ?
     (לא הגשתי לביה"מ).

    *הרחקה ע"י המשטרה שנקבע  לחודש, - האם למשטרה קיימת סמכות להאריך בזמן נוסף? (כדי לוודא שהאיש חדל לאיים ולהוות סיכון?)

    • צו הרחקה
      עו"ד רוית טוב-לי | 22/07/2018 12:58

      מתעניינת, שלום,
      ההרחקה היא אותה הרחקה, כלומר, האיסור להתקרב הוא זהה.
      בדרך כלל לא מאריכים צווי הרחקה של המשטרה ומנחים את הצד החושש להגיש בקשה בבית המשפט.
      ההליך בביהמ"ש אינו כרוך באגרה וברוב בתי המשפט יש סטודנטים למשפטים שעוזרים עם הניסוח.

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il