דיווח על הכנסות שכר דירה

  • מילוי הכנסות פטורות משכד למגורים שבדוח שנתי
    אבי | 14/06/2018 10:15

    בדוח שנתי למס הכנסה, יש למלא סכום הכנסות פטורות משכר דירה למגורים, האם סכום ההכנסות הנ"ל הוא בעצם סכום שכר הדירה שמקבל הנישום, או שסכום ההכנסות הוא הסכום שמתקבל לאחר שמורידים משכר הדירה את ההוצאות בגין משכנתא שמשולמת ובגין הוצאות נוספות על הדירה?
    תודה

    • דיווח על הכנסות שכר דירה
      עו"ד חיה אביסרור שמעוני | 14/06/2018 12:31

      אבי שלום,

      במידה ומדובר בשכ"ד במסלול הפטור, הסכום שיש לרשום בשדה הייעודי בדוח השנתי הוא סך הכנסות שכ"ט שהתקבלו בגין השכרת הדירה ללא ניכוי של הוצאות כלשהן.

      בברכה,

      חיה אביסרור - שמעוני, עו"ד (רו"ח)
      מנהלת פורום דיני מיסים

      גרשון ש"ץ 6, ת"א | דרך חיים 4, באר יעקב
      טל: 08-9292444 ; מייל: haya@hastax.co.il